HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

24 Tausaga Gaosiga Aafiaga

O oloa faʻatau oloa a le US i le 2021 o loʻo faʻaalia ai le faʻatupulaia o faʻamaumauga e ui lava i faʻamaʻi: NRF

O oloa faaulufale mai i totonu o pusa oloa tetele i totonu o le Iunaite Setete ua faamoemoe e faaiuina i le 2021 faatasi ai ma le tele o le tele ma le televave o le tuputupu aʻe i luga o faamaumauga e ui lava i faʻalavelave sapalai na mafua mai i le faʻamaʻi COVID-19, e tusa ai ma le lipoti faalemasina Global Port Tracker na faʻasalalau e le National Retail Federation (NRF) ma Hackett Associates.

“Ua matou vaaia le tele o faʻalavelave nai lo se isi lava taimi talu ai ona o faʻafitauli i laʻasaga taʻitasi o le sapalai sapalai ma faʻaauau pea le malosi o manaʻoga o tagata faʻatau, ae o loʻo matou vaʻaia foi le tele o uta ma televave le faʻatupulaia nai lo se isi lava taimi muamua.O loʻo iai pea vaʻa e tatau ona laʻuina ma faʻatau pusa, ae o tagata uma o le sapalai sa galulue ovataimi i lenei tausaga e taumafai e foia nei luitau.Mo le tele o vaega, ua latou manuia, ma o le a mafai e tagata faʻatau ona maua mea latou te manaʻomia mo aso malolo, "o le tala lea a le sui peresitene o le NRF mo le sapalai o le sapalai ma faiga faʻavae a Jonathan Gold i se faʻamatalaga.

O oloa faaulufale mai mo le 2021 ua faamoemoe e 26 miliona Twenty-Foot Equivalent Units (TEU), o se siitaga o le 18.3 pasene i luga o le 2020 ma le numera aupito maualuga talu ona amata siaki e le NRF oloa faaulufale mai i le 2002. , lea na siitia i le 1.9 pasene e ui lava i le faʻamaʻi.O le fua faatatau o le tuputupu ae o le a sili atu foi i luga o faamaumauga, e sili atu i le 16.7 pasene i le 2010 ina ua toe malosi le tamaoaiga mai le Great Recession.O le TEU o se pusa e tasi e 20-futu pe tutusa.

A'o fa'aulufale mai e le fa'atasi sa'o ma fa'atauga, o le fa'amaumauga e sau a'o fa'amoemoe le NRF o fa'atauga aso malolo ia Novema ma Tesema e tupu 11.5 pasene nai lo le tausaga talu ai.

E ui i le faaluaina o numera o oloa faaulufale mai mo le tausaga, o le aofaʻi o masina ua oʻo atu i le numera tasi tausaga-i-tausaga faʻatupulaia, o se mamanu e faʻamoemoe e faʻaauau pea i le kuata muamua o le 2022.

O uafu a Amerika na ufiufi e le Global Port Tracker na taulimaina le 2.21 miliona TEU ia Oketopa, o le masina lata mai lea e maua ai numera mulimuli.Na maualuga lena i le 3.5 pasene mai ia Setema ae o lalo ifo i le 0.2 pasene mai ia Oketopa 2020, ua faailogaina ai le paʻu muamua o le tausaga talu mai Iulai 2020. O le paʻu na faʻamuta ai le 14-masina faʻasolosolo o le tuputupu aʻe o tausaga taʻitasi na amata ia Aokuso 2020 ina ua maeʻa faleoloa na tapunia muamua ona o le faʻamaʻi na toe tatalaina ma galulue faʻatau oloa e faʻafetaui manaoga.E ui lava i le paʻu, o Oketopa o loʻo i ai pea i totonu o masina pito sili ona pisi i faʻamaumauga.

E le'i lipotia mai e uafu le numera o Novema, ae o le Global Port Tracker na fuafua le masina i le 2.21 miliona TEU, i luga ole 5.1 pasene i lea tausaga ma lea tausaga.O Tesema o loʻo faʻatatau i le 2.2 miliona TEU, i luga ole 4.6 pasene.

Ianuari 2022 o loʻo fuafua ile 2.24 miliona TEU, i luga ole 9 pasene mai Ianuari 2021;Fepuari ile 2 miliona TEU, i luga ole 7.3 pasene i lea tausaga ma lea tausaga;Mati ile 2.19 miliona, i lalo ole 3.3 pasene, ma Aperila ile 2.2 miliona TEU, i luga ole 2.2 pasene.

Mai le Chinatexnet.com


Taimi meli: Tes-17-2021