HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

24 Tausaga Gaosiga Aafiaga

O lo'o fa'atupula'ia le suau'u suau'u ina ua osofa'ia e Rusia Iukureini

Na oso aʻe le tau o le suauʻu i le Aso Tofi, ma le Brent na siitia i luga aʻe o le $ 105 i le paelo mo le taimi muamua talu mai le 2014, ina ua maeʻa le osofaʻiga a Rusia i Ukraine na faʻateleina ai popolega e uiga i faʻalavelave i le sapalai o le malosi o le lalolagi.

 

Na siitia le Brent i le $2.24, poo le 2.3%, ma toe fa'amauina i le $99.08 i le paelo, ina ua o'o i le maualuga e $105.79.O le WTI na siitia i le 71 sene, poo le 0.8%, i le $92.81 i le paelo, ina ua uma ona siitia muamua i le $100.54.Brent ma le WTI na sili ona maualuga talu mai Aokuso ma Iulai 2014.

 

ICE Brent suauu mama i luma

 

O Rusia o le lona tolu o le tele o le gaosiga o le suauu ma le lona lua o le tele o le gaosiga o suauu.O Rusia foi o le sili ona tele e tuʻuina atu le kesi faʻanatura i Europa, e tuʻuina atu pe tusa ma le 35% o lona sapalai.

 

O le tele o oloa malosi na siitia i le Aso Tofi ona o le siisii ​​o tau o le suauu.O tau ole olefin ma mea manogi i maketi tetele na fa'aalia uma i luga.

 

 

Aromatics i Saina

Sasae Saina benzene siitia i le 150yuan/mt i le 8,030yuan/mt, e tusa ma le 3% mai le 7,775yuan/mt i le amataga o lenei vaiaso.Toluene faʻateleina e 180yuan / mt i le 7,150yuan / mt ma iso-MX e 190yuan / mt i le 7,880yuan / mt.

 

E tusa ai ma le benzene i lalo ifo, o le tau o le styrene na siitia i le 180yuan/mt i le 9,330yuan/mt, faatasi ai ma le siitia o maketi i le lumanai.Styrene lumanai mo Mati tilivaina (EB2203) siitia 2.32% e tapunia i le 9,346yuan/mt ma mo Aperila siitia 2.31% e tapunia i le 9,372yuan/mt.

 

CFF Saina paraxylene na si'itia i le $49/mt i le $1,126/mt.

 

O isi mea e maua mai i lalo ole benzene sa fai si Aso Tofi ona ua fa'avaivaia fa'aitiitiga o gaosiga ma le si'itia o tau o le benzene.Ma e tusa ai ma faʻavae, ia Fepuari-Aperila, pe a mafaufau i suiga fou ma amataga fou i totonu o fale gaosi oloa, o le aofaʻi o sapalai o benzene o le a tumau pea.

 

Styrene sapalai-mana'omia tulaga ua faasolosolo manuia.Na atili faʻavaivaia le gaosiga o Styrene talu mai Fepuari.Ona o le mautu o tau o le ethylene, ua fai si maualuga le gau o le styrene.O le i'uga, o le tele o tagata gaosi oloa e le'i tu'ufa'atasia ua tapunia iunite po'o fa'aititia le fua faatatau o galuega.O nai kamupani gaosi oloa tu'ufa'atasia na fa'aititia foi le fua faatatau o galuega.O gaioiga o le fa'aititia o tau na mafua ai ona fa'aitiitia le sapalai o styrene i le maketi.E le gata i lea, o le tele o tagata gaosi oloa o le a faia le tausiga ia Mati.Na tolopo e le ZPC le suiga o le laina e tasi mai ia Fepuari ia Mati.Shanghai SECCO ma ZRCC-Lyondell o le a faia foi le tausiga ia Mati.O le a faʻaitiitia le sapalai a Saina.

 

O le tau o le PX o loʻo faʻateleina i luga ole suauʻu mama.Ole tele ole la'au PTA o le a fa'aleleia ae o lo'o tumau pea le sapalai ole PX ile taimi nei.O le fa'asalalauina o le PXN ua fa'amoemoe e fa'atumauina.

 

Ole mana'oga mo toluene e manifinifi, ma fa'ateleina le su'esu'ega, ae lelei le mana'oga mo le MX.O maketi Benzene ua pa'ū, ma toluene maketi o loʻo faʻamoemoeina e tumau pea le vaivai, ma MX maketi e ono faʻamalosia i se taimi pupuu.E mafai lava ona taula'i mata ile tau ole suau'u.


Taimi meli: Mati-07-2022