HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

24 Tausaga Gaosiga Aafiaga

CPL ma nylon 6: o loʻo malosi pea aʻo leʻi faia le Tausamiga o le Tautotogo

Ua lata ona tatagi le logo o le Tausaga Fou.I le toe tepa i tua i le 2021, o faʻamaʻi faʻafuaseʻi mafuaʻaga, siʻitia tau o mea mataʻutia, ma le faiga faʻavae lua a Saina i le faʻaaogaina o le malosi, ua aʻafia ai le filifili o alamanuia nylon.O le mamafa o galuega faʻapisinisi e le o faʻatauvaʻa, ma o le faʻatauvaʻa faʻatauvaʻa i pisinisi vailaʻau ma ie ma fibre vailaʻau e le maalofia.O le ta'aloga i le va i luga ma lalo, o ta'aloga a tupulaga sa matua mata'utia lava.

Ae o le mea e ofo ai, i le fa'ai'uga o le tausaga, o lo'o sologa lelei lava le CPL ma le masini chip ma e fai si maualuga le fa'agaoioiga ma fai si lelei tupe maua, lea e mafai ona fa'aauau seia mae'a le Spring Festival.

O le CPL ma la'au va'a e fa'atumauina le maualalo o fa'asoa, maualuga le taufetuli ma maualuga tupe maua i le fa'ai'uga-2021

Ua matou taʻua i le lipoti o le malamalama"CPL & PA6 ulufale toe paleni i le faaiuga o le 2021"fa'asalalauina i le fa'ai'uga o Novema e fa'apea o le a fa'aauau pea ona si'itia le fua faatatau o galuega a le CPL ma le nylon 6 ma le fa'asologa o mana'oga o le sapalai o le a o'o atu i se vaitaimi toe paleni.I luga atu o le masina e tasi, o le faʻatinoina o le CPL ma le nylon 6 chip laau ua faʻamaonia lenei tulaga, ma e ofo ai,o lo'o fa'atumauina le fa'atauva'a uma o le CPL ma le chip, ma o lo'o lelei pea le fa'asili o tupe mama i feso'ota'iga CPL ma nylon 6.

E lua mafua'aga e fa'amauina ai le i'uga o lo'o i luga.

Muamua, o masini chip i lalo o loʻo taofiofia le itiiti ifo o polymer stocks ia Novema, ma na latou toe faʻaleleia atili ia Tesema, ina ua paʻu le maketi i lalo ma toe faʻaleleia ma faʻateleina le faʻaogaina o masini chip.

Lona lua, e le'i sologa lelei le fa'agaioiina o fale gaosi CPL ia Tesema.O kamupani tetele e aofia ai Luxi Chemical, Hualu Hengsheng, Hubei Sanning ma Sinopec Baling Hengyi na feauauai e tapunia pe tipi le gaosiga i le masina ma mafua ai le paleni o le CPL maketi.

maualuga tau fa'agaioiga:

O le siata o loʻo i luga o loʻo faʻaalia ai le faʻaogaina o fua o le CPL ma le nylon 6 chip, lea na faʻaalia uma i luga ia Novema-Tesema 2021.

O la'au CPL o lo'o tamomoe nei i le averesi o le 75%, e le o se maualuga maualuga i le talafaasolopito.Ae ui i lea, a manatu o le Haili Chemical (400kt / tausaga), Inner Mongolia Kingho (100kt / tausaga), ma Sinopec Shijiazhuang Refinery (100kt / tausaga) ua tapunia ona o le malosi majeure, ma o le tele o isi laau o loʻo taʻavale i se tulaga maualuga. tau.

O le fua faatatau o le naillon 6 chips ua matua si'itia i luga i le masina o Novema ma Tesema, mai le 61% i le 76%, aemaise lava ona o le nailon 6 ua si'itia ai le fua faatatau o le taufetuli mai le 57% i le faaiuga o Oketopa i le 79% seia oo i le 79%. faaiuga-Tesema, ma i le taimi lava lea e tasi o le nailon 6 maualuga-saoasaoa vili laau meata ua feololo siitia mai le 66% i le 73%.

Tulaga maualuga o tupe mama:

Ua maua e le au gaosi Caprolactam le tele o tupe mama i le afa lona lua o le tausaga ona o le tau o loʻo faʻasalalau ma le benzene faʻateleina faʻaauau.

E pei ona talanoaina i le malamalamaaga muamua"Maua tupe mama o le nailon 6 CS chip e mafai ona tumau pe leai”, naillon 6 fa'ameamea fa'atau mea ta'avale ua fiafia fa'asili tupe maua i le kuata lona fa o le 2021. Naillon 6 maualuga-saosaoa vili chip plants'margin e fai si mautu ona o le mautu fa'agaoioiga margin e fa'avae i le CPL fa'amautu konekarate.

Aʻo leʻi oʻo i le CNY, e mafai e le CPL ona faʻatumauina paleni paleni, o tau o loʻo tumau pea le faʻaleleia

E tusa ai ma tulaga o loʻo taʻua i luga, matou te tulimatai atu i le Tausamiga Tautotogo (faaiʻuga-Ianuari i le amataga o Fepuari).

Muamua, e fa'atatau i le maualalo o fa'asoa ma le maualuga o tupe mama, o le nailon 6 chip e mafai ona fa'aauau pea le maualuga o le fa'agaoioiga ma toe fa'aola le CPL ia Ianuari 2022.O loʻo iai pea ni faʻafitauli i le aso malolo, e pei o le faʻatautaia o faʻatauga, fesuiaiga o tau pe a uma le aso malolo ma manaʻoga i lalo o le faʻamaʻi.Ae o le taʻiala o le faʻaogaina o laʻau polymer e mautinoa lava i le taimi nei, o le a latou taʻavale a itiiti ifo i le maualuga o loʻo i ai nei, ma latou te manaʻo e toe faʻatumu le caprolactam aʻo leʻi oʻo i le 2022 Spring Festival, ona o le Beijing Winter Olympics ma le malulu o le tau i North China e ono faʻatapulaʻaina. lalo CPL gaosiga ma logistics.Ina ia mautinoa le sapalai o mea'ai, o la'au polymer e foliga mai e lava le CPL a'o le'i o'o i le ogatotonu o Ianuari.

E le gata i lea, afai o le nailoni 6 chip plants'operating rate ua fa'amauina i le 76%, ma le CPL o lo'o fa'aauau pea ona tamo'e ile 78%, o lo'o tumau pea le paleni o le maketi o le CPL ona o latou gafatia lelei.O lea e faigata ai mo CPL inventory ona fa'aputuina.

Lona lua, o lo'o i totonu o se vaitaimi fa'aletonu le maketi o le suau'u mama ma le benzene i luga, ma e o'o lava i le fa'aititia o le mamafa mai le tele o fa'aulufale mai o benzene ia Ianuari, atonu e le mamafa tele le tau o benzene.O le pa'u maualalo o le benzene e le mafai ona fa'aosoina ai le maketi CPL, o lo'o i luga o se fa'avae lelei.

Lona tolu, mai le vaaiga o le mafaufau, o loʻo faʻaitiitia le aʻafiaga o le bearish muamua.O le faʻaitiitia o le CPL i le masina o Oketopa-Novema 2021 sa i ai i se tulaga faʻapitoa na aʻafia i tala fou o loʻo lumanaʻi gafatia, lea na aʻafia ai mafaufauga o tagata taʻalo i lena taimi, aemaise lava aʻo leʻi faʻatagaina a latou sapalai.Ae ina ua mae'a se vaitaimi o le fa'agaioiga, o oloa mai i la'au fou ua maua le tulaga sili atu ona lelei ma le tau talafeagai i le maketi, ma o lona aafiaga i le mafaufau ua fa'aitiitia.Mai lenei manatu, o le aʻafiaga o le malosi fou o le CPL o loʻo paʻu i lalo.

O le aotelega la, e mafai e le maketi o le CPL ona fa'atumauina le maualuga o tupe mama ma maualalo le tulaga o fa'amaumauga a'o le'i o'o i le 2022 Spring Festival, ma e ono maua ai se fa'avae mautu mo maketi polymer i lalo.

Mai le Chinatexnet.com


Taimi meli: Ian-04-2022