HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

24 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Maketi o le gataifale: va'ava'a fela'ua'i ma uta maualuga a'o le'i LNY

E tusa ai ma le World Container Index aupito lata mai na iloiloina e Drewry, o le container index na siitia i le 1.1% i le $ 9,408.81 i le 40ft container i le aso 6 o Ianuari. $2,835.

Ina ua maeʻa le paʻu faifaipea o uta mo auala i luga o le Pasefika talu mai le ogatotonu o Setema 2021, o loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o uta mo le lima vaiaso sosoo, e tusa ai ma le Drewry index.O tau o uta a Shanghai-Los Angeles ma Shanghai-Niu Ioka na siitia i le 3% i le $10,520 ma le $13,518 i le 40ft container.O lo'o fa'amoemoe e a'ea'e atili le uta pe a o'o mai le Tausaga Fou (LNY mo le fa'apuupuuga, Fep 1).

E tusa ai ma le CCFGroup vasa fela'ua'i fa'asino igoa, na fa'aauau pea ona tula'i mai ia Aperila 2021 ma maualuga maualuga i le amataga o le 2022.

auala Europa:

O le faʻasalalauina o faʻamaʻi na faʻaauau pea i se tulaga tele i Europa faʻatasi ai ma faʻamaʻi fou i aso uma o loʻo faʻaauau pea le faʻafouina fou maualuga.O le mana'oga mo mea e mana'omia i aso ta'itasi ma sapalai fa'afoma'i na fa'atumauina maualuga, fa'aosofia ai le mana'omia o femalagaiga i se fa'atonuga lelei.O le fa'ama'i na mafua ai ona fa'agesegese le toe fa'aleleia o le sapalai.Sa malu puipuia le va'a ma fa'amaualuga le uta i le sami.O le averesi o le faaaogaina o nofoa i Shanghai uafu sa maualuga pea.

Amerika i Matu auala:

O le faʻasalalauina o faʻamaʻi faʻamaʻi na faʻaleagaina i le US ona o le faʻasalalau tele o le Omicron variant ma o faʻamaʻi fou i aso uma e 1 miliona, lea na faʻaleagaina ai le toe faʻaleleia o le tamaoaiga.O le toe faʻaleleia o le tamaoaiga e ono feagai ma faʻalavelave i le lumanaʻi.Sa tumau pea le maualuga o manaoga o felauaiga i le amataga o le 2022, faatasi ai ma le mautu o sapalai ma manaoga.Ole averesi ole fa'aogaina ole nofoa ile W/C America Service ma le E/C America Service sa latalata ile 100% ile Shanghai uafu.

Ole taimi fa'atalitali mo va'a koneteina ile vaiaso mulimuli o le 2021 e 4.75 aso, a'o le averesi ole taimi fa'atali mo le tausaga atoa e 1.6 aso ile uafu i Niu Ioka ma New Jersey.

O lo'o fa'atumauina pea le gafatia o felauaiga a le maketi o le sami.O le fa'alavelaveina o auaunaga tau fela'uaiga i uta i le US na matua fa'asa ai le gafatia o fela'ua'iga o laina sapalai.I le taimi nei, o le faʻalavelave i uafu na foliga mai na toso i lalo le lelei o felauaiga o le gafatia o felauaiga.E tusa ai ma faʻamaumauga mai le Marine Exchange o Kalefonia i Saute, e oʻo mai i le Aso Faraile na teʻa nei, e 105 vaʻa container o loʻo faʻatali mo faʻamau i Los Angeles ma Long Beach.

A'o fa'aauau pea le le lava o mea faigaluega i le uafu a Asia e malaga ese atu ai, sa matua faigata fo'i le va'aiga o va'a.O manaoga maketi ua sili atu le sapalai, ma o tau sa mautu i se tulaga maualuga mo se taimi umi.Ona o le faʻaauau pea o le tuai ma le toe faʻatulagaina o vaʻa uta, o le faʻatuatuaina o le folauga na matua maualalo, ma o le tuai o le folau aʻo leʻi oʻo i le Spring Festival o le a matua aʻafia ai le felauaiga pe a maeʻa aso malolo.O nisi kamupani ave taavale na sii i luga tau i le afa muamua o Ianuari.Faatasi ai ma le oʻo mai o le vaitau masani o le Spring Festival, o le tau e mafai ona faʻafetaui lelei i le afa lona lua o Jan.

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai mai Drewry, o le 3 felauaiga felauaiga tetele i le lalolagi o le a faʻaumatia atoa le 44 folau i le isi 4 vaiaso, faʻatasi ai ma le THE Alliance tulaga muamua i le 20.5 ma le Ocean Alliance e laʻititi i le 8.5.

O le tele o kamupani va'a ua fa'alauiloa a latou fa'atinoga mo le tolu kuata muamua o le 2021 ma o le tele na va'aia ai taunu'uga mata'ina:

Mai ia Ian ia Novema i le 2021, o le aofaʻi o tupe maua a Evergreen Shipping e 459.952 piliona Taiwan dollars (tusa ma le 106.384 piliona yuan), e sili atu nai lo tupe maua o le vaitaimi tutusa i le 2020.

Ia Novema 2021, Maersk, le tele o felauaiga tele i le lalolagi, lipotia lona tolu-kuata taunuuga ma tupe maua e $16.612 piliona, i luga 68% mai le tausaga na muamua atu.Mai lea aofaʻiga, o tupe maua mai pisinisi vaʻa e $13.093 piliona, e sili mamao atu i le $7.118 piliona i le vaitaimi lava e tasi i le 2020.

O le isi kamupani vaʻa, Farani CMA CGM, na lipotia iʻuga lona tolu-kuata mo le 2021, lea na faʻaalia ai tupe maua e $15.3 piliona ma se tupe mama e $5.635 piliona.Mai lea aofaiga, o tupe maua mai le vaega o fela'ua'iga na o'o atu i le $12.5 piliona, o se si'itaga e 101% mai le vaitaimi lava e tasi i le 2020.

E tusa ai ma le lipoti mo le tolu kuata muamua o le 2021 na tuʻuina mai e Cosco, o le taʻutaʻua o kamupani felauaiga i totonu o Saina, o le tupe mama a tagata e umia sea o kamupani lisiina e 67.59 piliona yuan, i luga ole 1650.97% mai le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.I le kuata lona tolu o le 2021 naʻo, o tupe mama a tagata e umia sea o kamupani lisiina na oʻo atu i le 30.492 piliona yuan, i luga ole 1019.81% i tausaga taʻitasi.

O le CIMC, o se kamupani fa'asalalau i le lalolagi atoa, na maua tupe maua o le 118.242 piliona yuan i le kuata muamua e tolu o le 2021, o se si'itaga o le 85.94% i le vaitaimi lava lea e tasi i le tausaga talu ai, ma se tupe mama e 8.799 piliona yuan a le aufaisea o kamupani lisiina, o se si'itaga. e 1,161.42% tausaga i lea tausaga.

I mea uma, faʻatasi ai ma le latalata mai o le Spring Festival (Feb 1), o loʻo malosi le manaʻoga.O le fa'alavelave ma le fa'alavelaveina o sapalai i le lalolagi atoa ma le fa'aauau pea o le fa'asalalauina o fa'ama'i o lo'o fa'atupuina ai le tele o lu'itau tau tamaoaiga.O nisi o vaa i Saina i Saute o le a taofia le tumau pe a oʻo mai aso malolo o le Tausaga Fou (Feb 1-7).Ole mana'omia o uta o le a tumau malosi a'o le'i o'o i aso malolo ma o le a tumau pea le maualuga o le la'u uta, ae o le fa'asalalauina o fa'ama'i o lo'o fa'amoemoe e fa'aauau pea ona a'afia ai le sapalai.O lona uiga o le suiga fou ole Omicron ma le Tausaga Fou a Saina o le a avea ma luitau tetele mo le sapalai sapalai i le lalolagi atoa i le amataga o le 2022.

Ae mo le faʻataʻitaʻiga mo le kuata muamua o le 2022, o le gafatia o uta o loʻo faʻatatauina e faʻatapulaʻaina ona o le tuai o le uta.E tusa ai ma le Sea-Intelligence, 2% o le gafatia o felauaiga na masani ona tuai aʻo leʻi oʻo i le faʻamaʻi o le COVID-19, ae o lena numera na oʻo i le 11% i le 2021. O faʻamaumauga na maua mai i le taimi nei na faʻaalia ai o loʻo faʻatuputeleina le pisi ma faʻamaʻi i le 2022.


Taimi meli: Ian-17-2022