HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

24 Tausaga Gaosiga Aafiaga

La'ei na va'aia le 5% YoY tuputupu a'e, 'ie 7% pa'u i le taimi o Jan-Sep 2021: WTO

O le tausaga-i-le-tausaga (YoY) faʻatupulaia i tau fefaʻatauaʻiga mo oloa gaosi i le kuata muamua e tolu o le 2021 sa 5 pasene mo lavalava ma toesea le 7 pasene mo ie, e tusa ai ma le World Trade Organization (WTO), lea na fai mai talu ai nei. E ui ina malosi le matagi ua mafua ai le pa'u atoa o fefa'ataua'iga i le kuata lona tolu, ae o lo'o si'i pea le aofa'i o fefa'ataua'iga i le 11.9 pasene i le tausaga.

O le vaega ie e aofia ai ufimata taotoga, lea na oso muamua i le faʻamaʻi.O le maualuga maualuga mo nei oloa e mafai ona faʻamatalaina lo latou paʻu i le kuata lona tolu, o le tala lea a le WTO i se faʻamatalaga.

O le faʻataʻitaʻiga o le 10.8 pasene siʻitia i fefaʻatauaiga o oloa mo le 2021 e mafai lava ona ausia pe a faʻatupulaia le aofaʻi i le kuata lona fa.O se mea moni lenei mea talu ai o faiga e tatala ai pusa pusa i luga o le US West Coast na ausia ma le manuia, o le tala lea a le WTO.

"Ae ui i lea, o le tulaʻi mai o le Omicron variant o le SARS-CoV-2 e foliga mai na faʻaalia ai le paleni o lamatiaga i le itu i lalo, faʻateleina le avanoa e sili atu le leaga," o le tala lea a le multilateral trade body.

O le mafua'aga autu o le fa'aititia o le aofa'i o fefa'ataua'iga i le kuata lona tolu na sili atu ona vaivai nai lo le fa'aulufale mai i Amerika i Matu ma Europa.Ua fa'aliliuina i le fa'aitiitia o oloa auina atu i fafo mai na itulagi fa'apea fo'i mai Asia.O oloa faaulufale mai a Asia na faakonekarate i le kuata lona tolu, ae o lenei paʻu na faʻamoemoeina i le faʻamatalaga tau fefaʻatauaiga ia Oketopa.

I le fa'atusatusaina o le aofa'i, o le tau o fefa'ataua'iga o oloa a le lalolagi na fa'aauau pea ona si'itia i le kuata lona tolu ona o le si'itia o le tau o oloa auina atu i fafo.

Mai le Chinatexnet.com


Taimi meli: Tes-30-2021