HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

24 Tausaga Gaosiga Aafiaga

O le a pa'u i lalo le PSF vili sa'o pe a mae'a le si'i pea?

Ua va'aia e le PSF le si'itia o le 1,000yuan/mt pe sili atu i le lumana'i ma le va'aiga talu mai le amataga o Tesema ina ua toe oso mai le pito i lalo.

I le masina o Tesema, na fa'atau ai i lalo le fa'atauga ma fa'aputu soo ona o le tau o le PSF sa'o sa'o na tumau i le teritori maualalo.A'o fa'aauau pea le si'itia o tau o mea'ai polyester, na soso'o ai loa ma le fa'asolosolo a le PSF i le masina o Jan, ae na fa'aitiitia fefa'ataua'iga i le taimi lava e tasi.

I le tele o Jan, o le fa'atauga o le PSF vili-sa'o na fa'amauina i lalo ifo o le 100%, e fa'ailoa mai ai le fa'aputuga la'ititi o su'esu'ega ae o lo'o maualalo lava le su'esu'ega o le PSF sa'o.

O lona uiga, e le'i fa'amalosia la'au PSF vili sa'o e ui lava ina fa'aauau pea le fa'aputuina o su'esu'ega.Talu ai nei, o lona tau na tumau pea le siʻitia faʻatasi ma le tau i le lotolotoi o le siʻitia o le suauu mama.Ae ui i lea, o tagata auai maketi na faʻaalia uiga eseese ina ua maeʻa le tau na siitia i le 7,500yuan / mt ma luga.O nisi o latou na toe fa'atumu mo le gaosiga o aso malolo ae o nisi o lo'o tutu ma le fa'aeteete.

A'o aga'i latalata atu le suau'u mama i le maualuga muamua ma fa'atupula'ia pea le maketi, e mata'utia a'afiaga o fa'asa'oga i se taimi pu'upu'u.


Taimi meli: Ian-24-2022