HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

24 Tausaga Gaosiga Aafiaga

Mati 2022 O lo'o fa'atauina atu i fafo i Saina na fa'amauina le si'itia tele

vulu polyester

1) Auina atu i fafo

Saina polyester vulu auina atu i fafo ia Mati e 44kt, i luga 17% i le tausaga ma le 40% i le masina.O le si'itia tele i le tausaga na mafua ona o filo polyester na oo i luga ma paʻu i lalo e pei o le paʻu ma faʻaitiitia le faʻatau atu i fafo ia Mati talu ai, ma o le faʻaopoopoga o le masina na mafua ona o aso malolo mo le Spring Festival ia Fep. na siitia le 19kt, i luga ole 3.7% ile tausaga;polyester ply vulu 15kt, i luga 50.8% i le tausaga ma polyester filo su'isu'i 2.9kt, i luga 7.7% i le tausaga.

 

ata.png

 

O le filo polyester e tasi e fa'asoa fa'aitiiti a'o fa'atupuina le 2% o sea o filo su'isu'i polyester ma tumau mautu.

 

ata.png

 

Polyester tasi vulu sa tele lava auina atu i Sasaʻe Tutotonu ma Sautesasae Asia ma ply vulu e masani lava i Sautesasae Asia, lea e le suia tele pe a faatusatusa i tausaga ua mavae.

 

ata.png

 

E tusa ai ma le amataga, o Fujian na nofoia le afa o sea i le polyester single vulu, sosoo ai ma Jiangsu ma Zhejiang;ma o Hubei o lo'o pulea pea le fa'aulufale mai o vulu polyester ply, sosoo ai ma Zhejiang ma Jiangxi.

 

ata.png

 

2) Fa'aulufale mai

O oloa fa'aulufale mai i Saina e 293mt, i lalo 17.8% i le tausaga, lea e 134 tone o filo polyester tasi, 141 tone o filo polyester ma 18 tone o filo su'isu'i polyester.

 

ata.png

 

vulu polyester/ cotton

Ia Mati 2022, Saina polyester / cotton vulu auina atu i fafo na oʻo atu i le 3073mt, i luga 10.6% i le tausaga ma le 19.6% i le masina.O oloa faaulufale mai e 695mt, i lalo 53% i le tausaga ma luga 51.7% i le masina.

 

ata.png

 

O le filo polyester ma le filo polyester/cotton na lelei uma i le auina atu i fafo ia Mati 2022. Ae faapefea Ape?O le mea moni, o le afa masina e le itiiti ifo mai le tuʻuina atu o poloaiga a le au faʻatau i le tilivaina, o lea na sili atu ai ona atagia mai faʻamaumauga a Mati i fafo atu o le tulaga moni ia Fepuari i le amataga o Mati. afa masina.E le gata i lea, o Pakistan ma Sasaʻe Tutotonu o le a iai Ramadan i le ogatotonu o Aperila, faʻaititia atili ai le faʻatau atu o oloa.O le mea lea, atonu e le lelei oloa auina atu i fafo ia Aperila.O lo'o fa'asolosolo ona fa'apopoleina le fa'aputuga o oloa.


Taimi meli: Me-16-2022