HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

24 Tausaga Gaosiga Aafiaga

O la'ei ma 'ie a Initia e fa'atau atu e mafai ona manuia mai fa'alavelave Sri Lanka ma Saina fa'atasi ai ma fuafuaga

O tupe maua a le au fai lavalava Initia ua faʻatupulaia i le 16-18 pasene ona o le faʻafitauli o Sri Lanka-Saina ma le malosi o manaʻoga i totonu o le atunuʻu.I le tausaga fa'aletupe 2021-22, na fa'atupula'ia ai le fa'atauina atu o lavalava a Initia i luga atu o le 30 pasene ae o uta ua saunia (RMG) e $16018.3 miliona.Na auina atu e Initia le tele o ana ie ma lavalava i Amerika, Europa Europa, vaega o Asia ma Sasaʻe Tutotonu.I totonu o nei maketi, na umia e le US le pito maualuga o le 26.3 pasene mo lalaga lalaga, sosoo ai ma le UAE 14.5 pasene ma Peretania 9.6 pasene.

 

Mai le aofa'i o le MMF i le lalolagi atoa ma maketi fa'atau atu i fafo e $200 piliona, o le sea a Initia e $1.6 piliona, e na'o le 0.8 pasene o le aofa'i o maketi i le lalolagi atoa mo le MMF, o lo'o ta'ua ai fa'amaumauga a le Fono Fa'alauiloa Fa'asalalau Fa'alava.

 

Fa'aititia le tau o le Rupee ma faiga fa'aosofia e una'i ai oloa e auina atu i fafo

E tusa ai ma se auʻiliʻiliga e faʻavae i luga o le 140 RMG na faia e le CRISIL Ratings, o mea e pei o le faʻaititia o le rupee ma le faʻaauauina o faiga faʻaosofia e fesoʻotaʻi atu i fafo e ono faʻaosoina ai le auina atu i fafo o Initia, ma oʻo atu ai i le faʻatupulaia o tupe maua e tusa ma le Rs 20,000 crore.O fa'atauga a le MMF a Initia o lo'o fa'amoemoe e tupu i le 12-15 pasene, e ui lava i le maualuga o le fa'avae o tupe mulimuli, o le tala lea a Anuj Sethi, Fa'atonu Sinia, CRISIL Ratings.

 

O fa'alavelave fa'agaoioi fa'agaioiga umi fa'atasi ai ma le fa'atosina o uafu o le a fa'aitiitia ai le fa'atupula'ia o oloa fa'atau atu a Saina i tau tālā.Ae ui i lea, ole manaoga ole MMF ile atunu'u e fa'amoemoe e tupu i luga ole 20 pasene.

 

RMG fa'agaoioia tupe fa'asili e fa'aleleia i le 8.0 pasene

I le tausaga faʻaletupe 2022-23, o le faʻagasologa o galuega a le au fai RMG e tatau ona faʻaleleia i le 75-100 faʻavae i lea tausaga ma lea tausaga i le 7.5-8.0 pasene e ui lava o le a faʻaauau pea ona maualalo nai lo tulaga muamua o le faʻamaʻi o le 8-9 i le tausaga. sene.Faatasi ai ma tau o mea taua e pei o le cotton vulu ma alava fau tagata ua siitia i le 15-20 pasene, o le a mafai e le au fai RMG ona tuʻuina atu se vaega o siʻitaga tau faʻaoga i tagata faʻatau pe a toe faʻaleleia manaoga ma faʻaleleia tupe faʻaalu.

 

O le tele o avanoa o mea mataʻutia faatasi ai ma le lalolagi lona lua sili ona taamilo ma lalaga gafatia na mafai ai e Initia ona faʻatupulaia oloa faʻatau atu i fafo i le 95 pasene mai ia Ianuari-Setema 2021, o le tala lea a Narendra Goenka, Taitaifono AEPC.

 

Pa'u i totonu o le cotton tiute e fa'aulufale mai e fa'ateleina ai lavalava e auina atu i fafo

O oloa auina atu i fafo a Initia ua faamoemoe e siitia atili ona o tiute faaulufale mai i luga o le cotton mata ua faaitiitia mai le 10 pasene oi ai nei, o le manatu lea a A Sakthivel, Peresitene, Federation of Indian Exporters' Organization.O tau o vulu ma ie o le a faamaluluina, na ia faaopoopo mai ai.E le gata i lea, o le sainia o le CEPA ma UAE ma Ausetalia o le a faatelevaveina ai foi le faasoa a Initia i oloa auina atu i fafo i le US ma le tele o atunuu.O oloa auina atu i fafo a Initia i Ausetalia ua siitia i le 2 pasene i le lima tausaga talu ai ma ua oo atu i le $6.3 piliona i le 2020. O le faasoa a Initia i le aofaiga atoa o ie ma lavalava faaulufale mai a Ausetalia e ono siitia atili i le sainia o le Economic Co-operation and Trade Agreement. (ECTA) i le va o Initia ma Ausetalia.

 

Fa'aaogaina le fuafuaga a le China Plus One

O lo'o fa'atupula'ia le pisinisi ie a Initia i luga o le si'itia o oloa fa'atau atu i fale ma le fa'amalieina o faiga fa'apolokiki o lo'o fa'amalosia ai atunu'u e fa'aaoga le China Plus One sourcing strategy.O atina'e lata mai fa'a-geopolitical pei ole COVID-19 ua fa'ateleina ai le mana'omia mo le fa'avasegaina o le lalolagi mo nei atunu'u, e tusa ai ma se su'esu'ega a le CII-Kearney.Ina ia manuia mai le faʻatupulaia o atinaʻe, e manaʻomia e Initia le faʻatupulaia o oloa auina atu i fafo i le $ 16 piliona, faʻamalosia le suʻesuʻega.

 


Taimi meli: Me-09-2022